Idén öt alkotás verseng az Európai Parlament és a European Film Academy LUX közönségdíjáért. Az Ön szavazatán is múlik, hogy idén ki kapja a LUX közönségdíjat! Értékelje a díjra jelölt öt filmet egy egytől (gyenge) öt csillagig (kiváló) terjedő skálán.

Azok között, akik 2024 márciusáig leadják értékelésüket, izgalmas nyereményeket sorsolunk ki. A nyertesek egyike például részt vehet a LUX díjátadó ünnepségén az Európai Parlamentben, és találkozhat a filmek rendezőjével és stábjával!

 
Ha te is rajongsz az európai filmekért

 

 

A díjról

lux-audience-award

A LUX közönségdíjat az Európai Parlament és a European Film Academy rendezi meg minden évben, az Európai Bizottsággal és az Europa Cinemas hálózattal együttműködésben. A díj az európai filmművészetet ünnepli, és célja, hogy felhívja a figyelmet az európai társadalmi, politikai és kulturális kérdésekre.

LUX vetítések

A LUX közönségdíjra jelölt öt film az Európai Unió összes tagországában megtekinthető, az EU mind a 24 hivatalos nyelvén feliratozva. Nézze meg mindegyiket, és értékelje őket ezen a weboldalon. Öné lehet fantasztikus nyereményeink egyike!

További információk LUX vetítések

27 Times Cinema

udja meg, hogyan jelentkezhet a fiatal mozirajongóknak szóló 27 Times Cinema programra, és hogyan járulhat hozzá a LUX közönségdíj sikeréhez. Csatlakozzon az Európai Parlamenthez és támogassa Ön is az európai értékeket és kulturális sokszínűséget!

További információk 27 Times Cinema

Partnerek

logo together

CSATLAKOZZ A KÖZÖSSÉGHEZ!

Az europaert.eu közösség Európa minden területéről összeköti az embereket: megosztják ismereteiket egymással, és új készségeket sajátítanak el. Olyan emberek közössége, akik hisznek a demokráciában, és a közelgő európai választásokra készülve ennek fontosságát szeretnék hangsúlyozni. Másokat is arra ösztönöznek, hogy szavazzanak 2024-ben. Csatlakozz ehhez a közösséghez, és vegyél részt a programokon Te is! Minden szavazattal a demokráciát erősítjük!

KÖVESSEN MINKET A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN

Kapcsolat: luxaward@ep.europa.eu