Cinci filme au fost preselectate pentru Premiul Publicului LUX 2024: spuneți-ne părerea dumneavoastră și decideți cine va câștiga Premiul Publicului LUX. Votați cele cinci filme nominalizate acordându-le între o stea (film slab) și cinci stele (film excelent).

Puteți face acest lucru până în martie 2024. Nu ratați șansa de a câștiga o serie de premii interesante, inclusiv o excursie la Parlamentul European pentru a participa la ceremonia de decernare a Premiului LUX și pentru a face cunoștință cu regizorii și echipele de filmare ale filmelor candidate.

 
Arată-ţi iubirea pentru filmul european

 

 

Alte activități legate de premiu

lux-audience-award

Premiului Publicului LUX este decernat în fiecare an de Parlamentul European și de European Film Academy, în parteneriat cu Comisia Europeană și cu Europa Cinemas. Premiul este o sărbătoare a cinematografiei europene și își propune să atragă atenția asupra unor probleme sociale, politice și culturale din Europa.

Proiecții LUX

Datorită Premiului Publicului LUX, toate cele cinci filme nominalizate vor fi subtitrate în cele 24 de limbi oficiale ale UE și vor fi proiectate în toate țările Uniunii Europene. Nu ratați șansa de a viziona filmele, de a le evalua pe acest site și de a câștiga unul dintre premiile noastre atractive.

Mai multe informații Proiecții LUX

De 27 de ori Cinema

Aflați cum puteți candida la programul De 27 de ori Cinema pentru tinerii cinefili și deveni un ambasador al Premiului Publicului LUX. Susțineți valorile europene și diversitatea culturală alături de Parlamentul European!

Mai multe informații De 27 de ori Cinema

Parteneri

logo together

ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII!

impreuna-in.eu este o comunitate de oameni care cred în democrație și care doresc să îi confere o semnificație reală în contextul viitoarelor alegeri pentru Parlamentul European. Aceasta pune în legătură cetățeni din întreaga Europă și le oferă ocazia să se cunoască, să facă schimb de cunoștințe și să dobândească noi competențe, încurajându-i în același timp și pe alții să voteze la alegerile europene din 2024. Înscrieți-vă aici pentru a vă implica - cu cât numărul celor care votează este mai mare, cu atât democrația noastră devine mai puternică!

NE POȚI URMĂRI PE REȚELELE SOCIALE

Contactați-ne: luxaward@ep.europa.eu