LUX-yleisöpalkinnon voittaja 2024

The Teacher's lounge

Ilker Çatak

Vuoden 2024 LUX-yleisöpalkinnon voittaja julkistettiin 16. huhtikuuta Euroopan parlamentin istuntosalissa Brysselissä. Onnittelut voittajaelokuvalle ”The Teachers’ Lounge”, jonka on ohjannut Ilker Çatak. 

 

Näytä enemmän

 

 
Lumoudu eurooppalaisista elokuvista

 

 

Tietoa palkinnosta

lux-audience-award

Euroopan parlamentti ja European Film Academy myöntävät LUX-yleisöpalkinnon vuosittain yhteistyössä Euroopan komission ja Europa Cinemas -verkoston kanssa. Palkinnolla juhlistetaan eurooppalaista elokuvaa ja lisätään tietoisuutta Eurooppaa puhuttavista yhteiskunnallisista, poliittisista ja kulttuurisista kysymyksistä.

LUX-elokuvaesitykset

LUX-yleisöpalkinnon kaikki viisi ehdokaselokuvaa tekstitetään EU:n 24 viralliselle kielelle ja esitetään kaikissa EU-maissa. Saat tilaisuuden katsella elokuvia, arvioida niitä tällä verkkosivustolla ja kenties voittaa yhden hienoista palkinnoista.

Näytä lisää LUX-elokuvaesitykset

27 Times Cinema

Selvitä, miten voit hakea nuorille elokuvanystäville tarkoitettuun 27 Times Cinema -ohjelmaan ja alkaa levittää tietoa LUX-yleisöpalkinnosta. Tule Euroopan parlamentin kanssa tukemaan EU:n arvoja ja kulttuurin monimuotoisuutta!

Näytä lisää 27 Times Cinema

Kumppanit

logo together

LIITY MUKAAN YHTEISÖÖN!

Yhdessä.eu on yhteisö heille, jotka luottavat demokratiaan ja haluavat toimia sen puolesta seuraavien EU-vaalien lähestyessä. Se yhdistää ihmisiä eri puolilta Eurooppaa. He tapaavat toisiaan, jakavat tietoa, oppivat uusia taitoja ja kannustavat äänestämään vuoden 2024 vaaleissa. Liity mukaan täällä – mitä useampi äänestää, sitä vahvempi demokratia meillä on!

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA

Ota yhteyttä: luxaward@ep.europa.eu