Fem film er blevet nomineret til LUX-publikumsfilmprisen 2024. Giv din mening til kende, og vælg, hvem der skal vinde LUX-publikumsfilmprisen: Bedøm de fem nominerede film fra én (dårlig) til fem stjerner (fremragende).

Indsend din bedømmelse senest i marts 2024, og få chancen for at vinde en række spændende priser, herunder en rejse til Europa-Parlamentet for at deltage i LUX-prisoverrækkelsen og møde de nominerede films instruktører og filmhold. .

 
Vis din kærlighed til europæiske film

 

 

Om prisen

lux audience award logo

LUX-publikumsprisen præsenteres hvert år af Europa-Parlamentet og European Film Academy i partnerskab med Europa-Kommissionen og Europa Cinemas. Prisen hylder europæisk film og har til formål at sætte fokus på sociale, politiske og kulturelle spørgsmål i Europa.

LUX-filmforevisninger

Takket være LUX-publikumsprisen vil alle fem nominerede film blive undertekstet på de 24 officielle EU-sprog og vist i biografer i alle EU-lande. Nu har du muligheden for at se filmene, bedømme dem her på hjemmesiden og vinde en af de spændende præmier.

Se mere

27 gange film

FInd ud af, hvordan du kan ansøge om at deltage i programmet "27 gange film" for unge filmelskere og blive ambassadør for LUX-publikumsprisen. Vær med til at støtte op om europæiske værdier og kulturel mangfoldighed sammen med Europa-Parlamentet!

Se mere 27

Partnere

logo together

VÆR MED I FÆLLESSKABET!

Sammen-om.eu er et fællesskab af mennesker, der tror på demokratiet og som ønsker at give det en reel mening, nu da det næste valg til Europa-Parlamentet nærmer sig. Sammen-om.eu bringer folk fra hele Europa sammen for at mødes, dele viden og lære nye færdigheder. Sammen arbejder vi for at få flere til at stemme i 2024. Tilmeld dig her for at være med – jo flere der stemmer, jo stærkere bliver vores demokrati!

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

Kontakt os: luxaward@ep.europa.eu